Minel satser i Oslo

Minel Ledende Elektro AS bytter navn til Minel Oslo AS med virkning fra 1. januar 2020. Samtidig flytter selskapet fra Drøbak til nye lokaler sentralt i Oslo.

Navnebyttet og flyttingen er et ledd i selskapets strategi om å forsterke sin posisjon i Osloområdet, og et klart mål om å ta større markedsandel i dette området.

Minel Oslo er en etablert elektroinstallasjonsbedrift som leverer og installerer tradisjonell elektroinstallasjon for privat- og bedriftsmarkedet i hele Oslo og Akershus. Selskapet har bred bransjeerfaring, og utfører arbeider både innen rehabilitering og nybygg.

Minel Oslo har i dag 16 ansatte og hadde en omsetning i 2019 på 25 mill.

Selskapet er en del av Minel-konsernet som er Norges 5. største elektroentreprenør. Minel består av 15 medlemsbedrifter, med over 400 ansatte og en omsetning på ca 600 mill.

Samtidig med navnebyttet blir det også endringer i ledelsen i selskapet - Kai Rune Aulie går inn som daglig leder, mens tidligere daglig leder, Ivar Aas går over som prosjektleder.

Aulie har bred erfaring fra ulike selskap i bransjen, og vil bli en solid tilvekst for selskapet.

Satsingen vil kreve økt bemanning, og Minel Oslo søker etter flere kvalifiserte servicemontører. Økt kapasitet styrker selskapets muligheter til å ta på seg større og flere prosjekter.

Kontaktpersoner for Minel Oslo AS:

Kai Rune Aulie
Daglig leder
Tlf: 932 16 158 

Ivar Aas
Prosjektleder
Tlf: 414 46 644