Send oss en melding

elektriker

Om Minel Gjøvik Installasjon

Minel Gjøvik Installasjon er en etablert elektroinstallasjonsbedrift på Gjøvik. Det var Rune Brennbakken, Arvid Bråten og Arild Lien som etablerte Gjøvik Installasjon i 1988. Ved oppstart hadde selskapet kun to ansatte. 

I dag har selskapet 35 ansatte, og en omsetning på NOK 74 mill. Vi er godkjent lærebedrift, og har pr i dag seks lærlinger som gjennomfører læretiden sin hos oss.

Vi utfører alle typer elektriske installasjoner for næring-, industri- og privatmarkedet, med hovedvekt på installasjoner i forretningsbygg, skoler og boliger. Vi har dyktige og erfarne ansatte som besitter solid fagkunnskap, og er stolte av elektrofaget. Vår tekniske spisskompetanse gjør oss til en solid samarbeidspartner.

I 2018 ble Gjøvik Installasjon med i Minel, og selskapet fikk navnet Minel Gjøvik Installasjon. Minel AS er Norges femte største elektroentreprenør. Minel består av 15 medlemsbedrifter, med over 400 ansatte, og en omsetning i overkant av 600 mill.

Minel Gjøvik Installasjon er Miljøfyrtårnsertifisert. Klima- og miljørapport 2020. 

undefined

dimmer

Vi ser alltid etter flinke folk til vårt team hos Minel Gjøvik Installasjon

Vi er alltid på utkikk etter flinke medarbeidere, og ser spesielt etter deg som brenner for faget, er pliktoppfyllende og liker å gjøre dagen til kunden litt bedre.