Send oss en melding

elektriker

Om Minel Sentrum Installasjon

Minel Sentrum Installasjon ble etablert i 1958, og er med det Gjøviks eldste elektroinstallatør. Med lang fartstid i bransjen, har vi bred erfaring på alt innen sterk- og svakstrøms installasjoner.

Vi er en av de ledende elektroinstallatørene i distriktet med bred erfaring og høy faglig kompetanse. Vi er kvalitetsbevisste og gir individuell rådgivning og tilpasser det meste etter kundens ønsker. Våre tjenester skal være din sikkerhet!

Vi er totalleverandør innen prosjektering, sterk- og svakstrøms installasjoner, styringssystemer, el-kontroll, service, drift og vedlikeholdsavtaler. Totalt er vi 14 dyktige og erfarne ansatte som besitter solid fagkunnskap og er stolte av elektrofaget. Vi er godkjent som lærebedrift.

Minel Sentrum Installasjon er en del av Minel AS som er Norges femte største elektroentreprenør. Minel består av 15 medlemsbedrifter, med over 400 ansatte, og en omsetning i overkant av 600 mill.

Minel Sentrum Installasjon har følgende sertifiseringer:

sentraltStartnemkomiljøfyrtårnpt

Ansatte

smarthus

Vi ser alltid etter flinke folk til vårt team i Minel Sentrum Installasjon

Vi er alltid på utkikk etter flinke medarbeidere, og ser spesielt etter deg som brenner for faget, er pliktoppfyllende og liker å gjøre dagen til kunden litt bedre.