Minel tilbyr Easee Home Laderobot til elbil, inkludert montering til kr. 13 800,-*

Easee Laderobot er designet for å være avansert på innsiden, og enkel på utsiden. Designet er stilrent og moderne, og for deg som forbruker er det en hjemmelader som ganske enkelt bare virker. Takket være avansert teknologi spiller det ingen rolle hvilken elbil du har, laderoboten tilpasser seg automatisk til merke, modell og batterikapasitet.

Hvis man kobler Easee Home laderobot opp mot en Easee Equalizer som er plassert i sikringsskapet får man markedets smarteste elbillader. Les mer om Easee Equalizer lengre ned på siden.

*Inkludert i prisen:

1 stk Easee Home elbillader, sort

Montering - inntil 4 timer arbeid

Inntil 10 m kabel

Inntil 40 km kjøring totalt t/r

1 stk gjennomboring i vegg

Inntil 32A 3-fas sikring

Integrert 4G, og mulighet for WIFI tilkobling

Lovpålagt dokumentasjon lastes opp til boligmappa.no

Det forutsettes plass i sikringsskapet. Evt. overspenningsvern og equilizer kommer i tillegg. 5 års garanti. Ladekabel medfølger ikke. 

Bruk skjemaet i bunnen av siden for å legge inn din bestilling.

Bedre med Easee Equalizer:

Easee laderobot fungerer aller best når den er sammenkoblet med en Easee Equalizer, som er en liten enhet man kobler til strømåleren sin. Equalizeren balanserer strømforbruket mellom laderen og resten av boligen, slik at man både kan lade raskere og smartere.

Easee App og annet tilbehør

Easee Laderobot finnes i fem ulike farger, og kan leveres sammen med en rekke tilbehør. Med Easee-appen til iPhone og Andrid får du full kontroll over ladingen, og er du bekymret for sikkerheten kan du sikre laderoboten din med en Easee Key. 

Av kabler kan du velge mellomType 1 kontakt (1-fase) eller Type 2 kontakt (3-fase) Uansett er kabelen designet for å tåle norske forhold og kan levere strøm helt opp til 32A. Den har 3års garanti og 7,5 meter kabellengde.

Dersom du ikke har mulighet eller ikke ønsker å installere din Easee Laderobot på veggen, kan den monteres på en Easee Base-stolpe, som er laget av solid aluminium med ripebestandig pulverlakkering.

Legg inn en bestilling:

Dra og slipp filer her eller klikk…

Dra og slipp filer her eller klikk…