Send oss en melding

elektriker

Om Minel Elmontasje Elverum

Minel Elmontasje Elverum er en etablert elektroinstallasjonsbedrift på Elverum. Selskapet ble etablert i 1998. I dag har selskapet 32 ansatte, en omsetning på NOK 48 mill, og solid økonomi. 

I Minel Elmontasje Elverum legges det stor vekt på å ha et godt arbeidsmiljø. Viktige suksessfaktorer er god bedriftskultur og yrkesstolthet. Selskapet er godkjent lærebedrift, og pr i dag er det fem lærlinger som gjennomfører læretiden sin i selskapet. 

Minel Elmontasje Elverum har store oppdragsmengder innen prosjekter som nybygg, rehabilitering, gatelys og rammeavtaler, i tillegg til servicejobber. 

Minel Elmontasje Elverum er et av 14 selskaper i Minel-konsernet. Minel er Norges femte største elektroentreprenør,Minel består av 14 medlemsbedrifter, med over 400 ansatte, og en omsetning i overkant av 600 mill.

Minel Elmontasje Elverum vektlegger og besitter høy faglig kompetanse og kvalitet innenfor:

Rådgivning

Prosjektering

Alt innen sterkstrøm

Nødstrøms- og reservekraftanlegg

Tele- og datanettverk

Fiberinstallasjoner

Verifisering av tele, data og fiberanlegg

Prosjektering og bygging av brannalarm- og ledesystemer

Innbruddsalarm

Adgangskontroll

Dørautomatikksystemer

Internkontroll

Våre kjerneområder er nybygg og rehabilitering av boliger, forretningsbygg, industri, skoler, installasjon av sikkerhets- og alarmanlegg. Et av våre satsingsområder er solceller. Viktige virkemidler for å lykkes i markedet, er kompetanse, humør og entusiasme hos våre ansatte.

undefined

Ansatte

elektriker

Vi ser alltid etter flinke folk til vårt team i Minel Elmontasje Elverum

Vi er alltid på utkikk etter flinke medarbeidere, og ser spesielt etter deg som brenner for faget, er pliktoppfyllende og liker å gjøre dagen til kunden litt bedre.