Send oss en melding

elektriker

Om Minel Elmontasje

Minel Elmontasje er en etablert elektroinstallasjonsbedrift på Hamar. Selskapet ble etablert i 1991 under navnet Elmontasje Installasjon. Ved oppstart hadde selskapet seks ansatte. I 2005 skiftet selskapet navn til Elmontasje Hamar.

I dag har selskapet 49 ansatte og en omsetning på NOK 53 mill. Vi er godkjent lærebedrift, og har til enhver tid flere lærlinger som gjennomfører læretiden sin hos oss.

Vi utfører alle typer elektriske installasjoner for næring-, industri- og privatmarkedet. Vi har dyktige og erfarne ansatte som besitter solid fagkunnskap, og er stolte av elektrofaget.

I 2018 ble Elmontasje Hamar med i Minel, og selskapet fikk navnet Minel Elmontasje. Minel AS er Norges femte største elektroentreprenør. Minel består av 14 medlemsbedrifter, med over 400 ansatte, og en omsetning i overkant av 600 mill.

elektriker

Minel Elmontasje støtter idretten på Hamar

Minel Elmontasje støtter idretten på Hamar, og er med som sponsor for at barn og unge skal ha en arena hvor de kan utøve sine ferdigheter. Vi synes det er viktig å være en aktør som er med på å løfte idretten i Hamarregionen.

Minel Elmontasje er sponsor for Storhamar Hockey og Storhamar Håndball Elite. I fotballen er vi med og sponser både HamKam, Fart og Vang.

Ansatte

downlights

Vi ser alltid etter flinke folk til vårt team i Minel Elmontasje

Vi er alltid på utkikk etter flinke medarbeidere, og ser spesielt etter deg som brenner for faget, er pliktoppfyllende og liker å gjøre dagen til kunden litt bedre.