ELKO Plus og Plus Option er en serie elektrisk materiell med tilhørende rammer, som passer ekstra godt til den minimalistiske stilen vi ser i flere skandinaviske hjem.

Moderne elektrisk materiell har mye å si for helhetsinntrykket

Du har sikkert tenkt mye på hvordan du vil ha det i hjemmet ditt. På stil, form og farger. Skal det være klassisk eller moderne, kjøper du nytt eller tar du med deg det gamle?

Uansett hva du velger, bør det elektriske materiellet passe med stilen du har valgt for rommet.

Les også: Fra åpent til skjult anlegg 

En tidløs løsning

ELKO har laget en egen serie med designmateriell, i samarbeid med industridesigner Einar J. Hareide. Resultatet er elektrisk materiell som er flott å se på, med god funksjonalitet.

Produktene i ELKO Plus-serien kommer i fargene aluminium, sort og polarhvit. Med sitt tidløse nordiske design vil materiellet være moderne i mange år fremover.

Alle ELKO Plus-produkter er lavtbyggende, som betyr at de aldri stikker ut mer enn 11 millimeter. Se utvalget i nettbutikken.

ELKO Plus Option

Det er ikke mye som skal til for å gi boligen det lille ekstra. ELKO Plus-serien er allerede elegant utformet – men de ser desto mer eksklusive ut med ramme rundt.

ELKO Plus Option er en serie med rammer i naturmaterialene glass, skifer og stål. Rammene kan kombineres med alle ELKO Plus-produkter, og passer like godt inn på badet som i stuen.

kjøkken med el-materiell

El-materiell i stilrent design fra ELKO passer inn i ethvert hjem, og til enhver stil.

Designfavoritten fra ELKO

Moderne murhus, funkisboliger og andre designhjem krever ofte mer av det elektriske materiellet. Det elektriske materiellet i ELKO Plus-serien passer ekstra godt til den nordiske, monokromatiske stilen, med sine rette linjer og rene flater.

Arkitekt Katrina Urbanik driver firmaet Katrina Urbanik Architecture & Design. Hun mener produktene i ELKO Plus-serien kan gjøre mye for helhetsfølelsen.

– ELKO Plus Option-rammer i massivt stål, skifer eller glass gir et ekstra løft til et flott bygg, forteller hun.