Send oss en melding

elektriker

Om Minel Elmontasje Elverum

Minel Elmontasje Elverum er en etablert elektroinstallasjonsbedrift på Elverum. Det var Elnett Øst (nå Minel) som sammen med Håkon Skrokbæk etablerte selskapet i 1998 under navnet El-montasje Elverum. I dag har selskapet 32 ansatte, en omsetning på NOK 48 mill, og solid økonomi. 

I Minel Elmontasje Elverum legges det stor vekt på å ha et godt arbeidsmiljø. Viktige suksessfaktorer er god bedriftskultur og yrkesstolthet. Selskapet er godkjent lærebedrift, og pr i dag er det fem lærlinger som gjennomfører læretiden sin i selskapet. 

Minel Elmontasje Elverum har store oppdragsmengder innen prosjekter som nybygg, rehabilitering, gatelys og rammeavtaler, i tillegg til servicejobber. 

I 2018 skiftet morselskapet navn fra Elnett Øst til Minel, og selskapet i Elverum fikk navnet Minel Elmontasje Elverum. Minel AS er Norges femte største elektroentreprenør. Minel består av 15 medlemsbedrifter, med over 400 ansatte, og en omsetning i overkant av 600 mill.

Minel Elmontasje Elverum vektlegger og besitter høy faglig kompetanse og kvalitet innenfor:

Rådgivning

Prosjektering

Alt innen sterkstrøm

Nødstrøms- og reservekraftanlegg

Tele- og datanettverk

Fiberinstallasjoner

Verifisering av tele, data og fiberanlegg

Prosjektering og bygging av brannalarm- og ledesystemer

Innbruddsalarm

Adgangskontroll

Dørautomatikksystemer

Internkontroll

Våre kjerneområder er nybygg og rehabilitering av boliger, forretningsbygg, industri, skoler, installasjon av sikkerhets- og alarmanlegg. Viktige virkemidler for å lykkes i markedet, er kompetanse, humør og entusiasme hos våre ansatte.

undefined

Ansatte

elektriker

Vi ser alltid etter flinke folk til vårt team i Minel Elmontasje Elverum

Vi er alltid på utkikk etter flinke medarbeidere, og ser spesielt etter deg som brenner for faget, er pliktoppfyllende og liker å gjøre dagen til kunden litt bedre.