Spar flere tusen på strøm, uten at det går ut over komforten

Innetemperaturen har mye å si for trivselsnivået. Men du trenger ikke å ha varmen på hele tiden – det blir fort både dyrt og ubehagelig.

Det beste alternativet er moderne varmestyring. Da kan du tidsinnstille når varmen skal slås av og på, slik at du ikke bruker penger på oppvarming når du ikke er hjemme.

varmestyring eldar

Varmestyring med nattsenk senker strømkostnadene, uten at det går ut over komforten.

Mer komfort - lavere strømregning

Flere norske hjem er utstyrt med eldre termostater. Disse har ofte trinnvis regulering, som vil si at varmen er på konstant. Da er det ikke rart at strømregningen blir høy – oppvarming av huset står faktisk for rundt 60 prosent av strømforbruket i en gjennomsnittsbolig.

Elektrikeren kan enkelt erstatte den gamle enheten med en termostat og regulator. Dette gjør at du kan planlegge når varmen skal være på, slik at temperaturen alltid er ideell.

Byttet betaler seg selv. Ved å gå over til moderne varmestyring kan du spare mange tusenlapper i strømkostnader årlig.

Les også: Få en praktisk hverdag med smarthus 

bad med lysbryter og dimmer

Rammene i børstet stål fra Elko Plus Option kan byttes for å få plass en termostat med nattsenk.

Et grønt valg

En termostat og regulator som kan kobles til både panelovner og gulvvarme, gjør det enkelt å justere varmen innen gitte tidspunkter. Displayet er oversiktlig og enkelt å betjene, og kommer med norsk tekst. Herfra kan du senke temperaturen om natten og i løpet av dagen.

Du velger selv når oppvarmingen skal slå seg på. Legg inn egne tidspunkter for ulike dager, eller gjør uken enklere ved å velge ukeprogram.

Ikke bare sparer du penger. Du gjør også miljøet en tjeneste ved å redusere energiforbruket.