Den 3. juni avholdt vi i Minel en stor markering: Nemlig vårt 25-årsjubileum. Alle i Minel-familien var invitert til det store arrangementet, som ble ledet av Thomas Numme. Vi er så heldige å ha mange dyktige, engasjerte og fagsterke medarbeidere hos oss, og ville derfor gi dem en ekstra honnør på den store dagen. 

Under finner du den komplette listen over kåringer som ble gjort på 25-årsjubileumet.

Årets elektriker: Mikael Solstad, Minel Kreativ Elektro Ski

Begrunnelse: Han er faglig meget dyktig, løsningsorientert og positiv. Han får alltid gode tilbakemeldinger på jobben han utfører.

Årets lærling: Henrik Ringstad, Minel Drøbak Elektriske

Begrunnelse: Han er alltid lærevillig, pliktoppfyllende, tillitsfull og viser engasjement og yrkesstolthet i arbeidet han utfører.

Årets lagspiller: Håkon Løvlien, Minel Gjøvik

Begrunnelse: Håkon er et JA-menneske som alltid stiller opp der det trengs, enten det er for å hjelpe en kollega, bedriften eller et søsterselskap.

Årets kollega: Christian Nøttestad, Minel Elmontasje Hamar  

Begrunnelse: Christian er meget godt likt av sine kolleger, og er en stor bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. 

Årets team: Teamet på Studentsamskipnaden i Elverum

Teamet bestod av: Henriette Sirevaag, Magnus Wasa Hagen, Sander Odden, Even Magnor Østbye, Halvor Salvesen, Kristian Kolos og Thea Bøhn Nyløkken.

Begrunnelse: I løpet av dette året har Henriette Sirevaag vært på Prosjektlederskole og Magnus Wasa Hagen har vært på Basskole, hvor de har fått mange gode tips og læring, som de har implementert i prosjektstyring og prosjektgjennomføring. De har fokus på trivsel, noe som gjenspeiler seg i godt humør og pågangsmot i prosjektet. Basen og elektrikerne er flinke til å ta seg av lærlinger/hjelpearbeidere gjennom å ta seg tid til opplæring og forklaring. Lærlinger og hjelpearbeidere viser igjen engasjement og interesse for denne læringen. Hele teamet står på for seg selv, teamet og bedriften med et smittende humør.

Årets kundeteam: Team Tinde Hytter Minel Gudbrandsdal

Teamet bestod av: Ola Magnus Vestad, Martin Odlolien, Ansgar Joten, Emil Brendstuen, Cathrine Øiumshaugen, Østen Myhre Haug, Arnt Olav Randen, Iver Myhre, Tormod Solås Lien, Torgeir Solås Lien, Emil Vestad, Joakim Larsen, Eirin Resset Bråten, Johannes Greftegreff. 

Begrunnelse: Omsetning på 40 mill, økt fra 30 mill året før. Veksten og antall hytter har krevd en ekstraordinær innstilling. Teamet har kjørt Sør-Norge rundt. Her er det mange som har bidratt til en lønnsom vekst. Teamet ordner opp, også med brannslukking på fridager. 

Relaterte artikler