I Minel har vi fokus på kompetanse og utvikling, og vi oppfordrer de ansatte til faglig påfyll og utvikling. Vi har Minel-skolen for lærlingene våre som er et supplement til tilbudet fra de lokale opplæringskontorene. Elektrikerne tilbys en rekke kurs innenfor sine fagfelt, vi har bas- og prosjektlederkurs, og lederne våre tilbys lederutviklingsprogram. 

Vi ønsker å utvikle talentene våre, og gi de ansatte muligheten til å videreutvikle seg innenfor de fagområdene de brenner for.

I år er Minel 25 år, og det ble feiret med brask og bram tidligere i år. Video og bilder fra den store festen kan du se her.

Forretningsidé

Minel utfører elektriske installasjoner for privatmarkedet, næringsmarkedet og offentlig sektor på Østlandet. Driften er desentralisert, men har felles profil, støtte funksjoner og arbeidsmåte.

Våre verdier 

Fremtidsretta

• Bærekraftig / miljøbevisst

• Folkelig

• Pålitelig

Framtidsretta
Vi tilpasser oss nye trender og endringer i markedet. Vi hjelper våre kunder å finne smarte og bærekraftige løsninger.

Bærekraftig / miljøbevisst
Minel skal bygge en kultur som driver frem bærekraftige valg i egen organisasjon, hos våre leverandører og kunder. 

Folkelig
Vi har en sterk lokal tilstedeværelse, og er stolte over hvor vi kommer fra. Med lokal tilhørighet er vi i stand til å tilpasse oss markedet vi er til stede i.

Pålitelig
Kunden skal være trygg på at vi kommer til avtalt tid, og at vi finner smarte og varige løsninger. Vi skal være en trygg arbeidsplass for våre ansatte. Høy forretningsmoral og etikk er en selvfølge.

Ta kontakt med oss her.