«Husket du å slå av kaffetrakteren?», «Har du nappet ut strykejernet?» og «Slo jeg av krølltangen?»?

Tre gåter som aldri får et svar. Hvem har vel ikke dratt på ferie med disse skjebnesvangre spørsmålene surrende hvileløst i bakhodet? Ikke bare skaper dette uromomentet trøbbel i topplokket, det kan også potensielt være brannfarlig.

Tidsbryter kutter strømmen

Nettopp her kan en stikkontakt med tidsbryter være redningen. Den kutter strømmen i uttaket etter en gitt tid, slik at du trygt kan dra hjemmefra uten en ekstra bekymring.

kjøkken med rosa kaffetrakter og tidsbryter stikkontakt

Kaffemaskinen er enkel å glemme. Gjør deg selv en tjeneste ved å installere stikkontakt med tidsbryter.

Trygghet så fort du går ut døra

Livgivende apparater som kaffetraktere, toastjern, blendere og brødristere står i en skjønn harmoni på kjøkkenbenken i de fleste hjem. De trenger alle hver sin stikkontakt for å levere sitt daglige verk, og det er her det blir trøblete.

Med mindre du er skråsikker på at apparatene slår seg av selv, kan det være lurt å koble hverdagsheltene til en stikkontakt med tidsbryter. Kaffetrakteren kan dermed gi deg den oppkvikkende kaffekoppen du trenger, uten bekymringen for om du har slått den av.

bryter på kjøkken ved trefjøl

Stikkontakt med tidsbryter er perfekt til kjøkkenet, et rom som ofte har flere potensielle brannfeller på lur.

Sikre deg mot brannfellene

Se på stikkontakten din som boligens redningsmann. I 2018 startet hele 55 prosent av alle boligbranner på kjøkkenet. 40 prosent av brannene stammer fra komfyren, men det betyr ikke at de andre apparatene har ryggen fri

Er du av den glemske (bekymringsløse) typen, er en stikkontakt med tidsbryter helt uunnværlig. Det integrerte tidsuret i stikkontakten kutter strømmen når du selv ønsker – og det er en enkel installasjon for elektrikeren.

Vel så viktig er det på vaskerom der det ofte er strykejern og håndholdte steamere.

Din Minel-elektriker gir deg rådene som sikrer boligen mot alle eventuelle brannfarer. Ta kontakt via skjemaet under for en inspeksjon.

Relaterte artikler