Kontakt oss

Gründerne Arne Søberg, Hamar, Tore Sæthersmoen, Vinstra, Rune Brennbakken, Gjøvik og Lars Harald Røste fra Gausdal, startet Elnett Øst i 1998.

Minel

Etter 20 års samarbeid i Elnett Øst ser vi nytten av å framstå med et felles navn og lik profil, og vi skifter derfor navn på konsernet til Minel AS.

Minel blir Norges femte største elektroentreprenør, og vil få 600 millioner kroner i omsetning og sysselsette mer enn 400 ansatte.

Vi danner Minel for å sikre arbeidsplassene. Vi vil bli bedre rustet til å møte endringer og konkurranse i tiden framover. Elektrobransjen er i stor utvikling, og skal vi ivareta kundens behov, er det viktig med økt kompetanse og kapasitet.

Konsernet vil fortsatt ha lokalt eierskap, og det sikrer lokal verdiskapning. Alle datterselskapene beholder sine tidligere navn, men får i tillegg Minel i navnet sitt. Vi er lokalisert på 20 steder på Østlandet fra Otta i nord til Sarpsborg i sør.

Våre selskap skal fortsette som før med tradisjonell elektroinstallasjon i alle typer bygg mot privatmarkedet, utbyggere og offentlig sektor. Vi har vært elektrikeren til familier i generasjoner og vi er godt kjent i våre lokalmarked. Det skal våre Minel-bedrifter fortsette med.

Dyktige ansatte

Selskapene i Minel har vist god utvikling de siste årene. Vi har dyktige fagfolk og ledere som vet hva kundene trenger. Det er viktig for oss å bygge Minel videre på den lokale forankringen, og sørge for at kundene fortsatt får god oppfølging og service.

Adresse
Brugata 56
2321 Hamar

E-postadresse
[email protected]

Kontakt vårt hovedkontor her

Administrasjon

Øyvind Sæthersmoen

Øyvind Sæthersmoen

41691408

[email protected]

Mette Østrem Kristiansen

Mette Østrem Kristiansen

40280929

[email protected]

Her finner du våre avdelinger

Nyttige lenker

Sosiale medier

Kontaktinfo

  • MINEL AS
  • Brugata 56, 2321 Hamar