Det stilles en rekke krav til nyoppførte bygg. Fra myndighetenes side er det her tydelige bygg-, miljø-, og energikrav. I tillegg vil sluttbrukeren alltid forvente at bygget oppfyller behovene de har for å trives i bygget over lang tid. 

Minel kjenner disse kravene godt, og vi strekker oss langt for å oppfylle sluttbrukernes ønsker og behov. For å imøtekomme disse kravene og ønskene sørger vi for gode planleggingsprosesser og effektiv prosjektering. Vi hjelper deg gjerne fra start til slutt

Et nytt bedriftsbygg skal ivareta både tryggheten og velværen hos de ansatte. Gode sikkerhetssystemer øker trygghetsfølelsen momentant.

Omfattende kompetanse på næringsbygg

Vi i Minel har gjennom mange år i elektrikerbransjen opparbeidet oss bred kompetanse og erfaring på ulike næringsbygg. 

Med fokus på både kvalitet og funksjonalitet kan vi levere toppmoderne løsninger til alt fra kontorbygg og institusjoner, til butikker og lagerbygg. 

Nybygg er et av våre spesialfelt

Erfaring og kompetanse er avgjørende når man skal virkeliggjøre et nytt næringsbygg. Hos Minel kan vi bidra med alt fra prosjektering og planlegging til montering og service.

Et trygt bygg gir trygge ansatte

Om man skal trives på jobb er man avhengig av at man føler seg trygg. Her er sikkerhetssystemer et viktig element. Minel har installert sikkerhetssystemer i næringsbygg i alle år, og bruker kun forsikringsgodkjente leverandører. Sammen kan vi kartlegge hvilke sikkerhetsbehov som finnes i bedriften, og gi råd til hvilke sikkerhetskomponenter som kan installeres for å imøtekomme behovet som finnes. 

Med Minel på laget kan du være sikker på at sikkerhetsbehovene i din bedrift tas på det største alvor. Vi har lang erfaring med sikkerhetssystemer og setter mer enn gjerne opp en helhetlig løsning som setter din bedrifts behov i sentrum. 

Nye boliger - enten det er for leilighetsbygg, bedrifter eller hytteeiere - er store installasjoner som krever godt planarbeid. Hos Minel kan du stole på at du blir ivaretatt.

Velg riktig belysning – få et mer funksjonelt bygg

Riktig tilpasset belysning har også mye å si for totalinntrykket i ethvert næringsbygg. De fleste bygg har områder man ønsker å sette i fokus, og områder man ønsker at ikke skal tiltrekke seg unødig oppmerksomhet. Ved å velge belysningsløsninger som tiltrekker oppmerksomheten mot områdene man ønsker å fremheve kan man skape gode brukeropplevelser. 

Vi i Minel har jobbet målrettet med belysningsløsninger i mer enn 25 år. Sammen kan vi skape riktige løsninger for deg og ditt nybygg.