Sikre deg Enovastøtte med StrømKontroll™ fra FutureHome

Visste du at du kan få inntil 10.000 kroner i støtte ved installasjon av smart strømstyring? Vi gjør Enovastøtte enkelt. 

Et bilde av produktet StrømKontroll

Smart strømstyring gir deg god komfort i boligen din. I tillegg vil du oppleve et redusert strømforbruk – noe som gir deg en lavere strømregning. Dette gjøres ved at systemet hjelper deg til å bruke strøm på de gunstigste tidspunktene. På denne måten kan du spare flere tusen kroner i året, uten at det påvirker hverdagen din.

Det kan være vanskelig å bli klok på alle kriteriene som må være på plass for å kvalifisere for Enovastøtte, derfor har vi gjort det enkelt for deg. Med pakken StrømKontroll får du en gjennomtenkt pakke for smart strømstyring, som gjør det enklere for deg å få Enovastøtte. Støtteordningen innebærer at du får tilbake 35 % av kostnadene for din installasjon.

Interessert i strømsparing? Se mer om StrømKontroll her 

En kvinne sitter på sofaen og styrer strømmen i huset med mobilen

Pakken inneholder: 

- Smarthub – her kobles alle de smarte produktene sammen
- HAN-sensor – Her måles strømforbruket ditt i sanntid
- Termostat – termostat i tidløst design som lar deg regulere varmen i hjemmet ditt.
- 16A relé – styrer varmvannsberederen til å varme opp vann på de mest gunstige tidspunktene. 

Pakken har en introduksjonspris på 9990 kr, ferdig montert – inkludert inntil 40 km kjøring tur/retur. 

Pakken inneholder minimumskravet av produkter som er nødvendig for å oppfylle kriteriene for Enovastøtte. Termostaten som er inkludert finnes i både sort og hvitt, etter eget ønske. Hvis man har behov for flere termostater så kan det også legges til. Slik kan man regulere varmen ulikt i ulike områder av boligen. Ved økning i antall produkter vil også muligheten for Enovastøtte øke i takt med utgiftene dine.